Restaurant chinezesc cu livrare la domiciliu.

Bine ati venit in Casa Dragonului

Restaurant chinezesc din Bucuresti, situat in sectorul 3, zona Dristor, pe Calea Dudesti nr 198A in apropiere de intersectia cu Mihai Bravu; un restaurant select ce va ofera un cadru prietenos, dar elegant .

Muzica de fundal, traditional chinezeasca va imbie sa va lasati simturile puse la incercare de savoarea bucatelor pregatite de excelentul nostru bucatar adus special tocmai din indepartata China pentru a face deliciul dumneavoastra.

Personalul a fost atent selectionat pentru a face fata celor mai exigente cerinte.

Oferim posibilitatea organizarii de petreceri private, de mese festive, nunti, botezuri, la cerere Oferim de asemenea servicii de catering pentru diverse evenimente, dar si livrari zilnice pentru toti cei ce simt nevoia sa-si imbunatateasca ziua prin degustarea unor mancaruri asiatice de-o savoare rar intalnita. Si pentru ca dumneavoastra sunteti cei mai importanti pentru noi va oferim clipe deosebite de revelion cand va asteptam sa probati o experienta culinara fara egal intr-o atmosfera de neuitat. Va asteptam cu mult drag sa ne pasiti pragul pentru a va bucura de clipe minunate in viata dvs.

despre noi 1despre noi 2 
despre noi 3despre noi 4 

 

Certificat de Inregistrare

Inregistrare Sanitara Veterinara

Restaurantul „Casa Dragonului” nu este responsabil pentru comenzile intarziate din motive tehnice. Durata de livrare a comenzii incepe din momentul in care este facuta confirmarea telefonica.

0.0 lei0 produse