Restaurant chinezesc cu livrare la domiciliu.

Pentru a putea cumpara de pe site-ul nostru trebuie sa aveti un cont pe website-ul nostru. Prin inregistrarea sunteti responsabil/a de pastrarea in siguranta a parolei de acces pentru acest site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Daca au intervenit schimbari (de exemplu: ati schimbat adresa de livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon), va rugam sa actualizati datele din formular.
In conformitate cu prevederile legii pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, inregistram datele cu caracter personal doar pentru scopurile prevazute de lege, conform notificarii  A.N.S.P.D.C.P. nr. 34957/2015.

Utilizand site-ul sunteti de acord sa furnizati datele personale reale si corecte in vederea incheierii formalitatilor privind livrarea si plata produselor comandate (dupa caz).

Utilizand site-ul sunteti de acord/nu sunteti de acord sa furnizati datele personale in vederea efectuarii operatiunilor de reclama, marketing si publicitate.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre noi.

In cazul in care doriti sa modificam un produs va rugam sa ne contactati prin email la adresa noastra  contact@localhost/long

Puteti utiliza site-ul nostru doar pentru a efectua comenzi sau a viziona produsele noastre

Nu putem garanta lipsa de erori aparute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau erorilor aparute, lipsa virusilor sau alte componente daunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care il fac accesibil. Prin comenzile pe care le incheiati va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra de contact sa fie prelucrate de catre noi. Totodata, noi garantam respectarea drepturilor conferite de legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Datele personale utilizate de noi sunt acele date care pot fi folosite la identificarea unei persoane, ca de exemplu nume, prenume, adresa de facturare sau de livrare, adresa de e-mail si numar de telefon.

Utilizam metode si tehnici de securitate prevazute in Politicile si procedurile de securitate intocmite conform Ordinului Avocatului Poporului nr. 52/2002 privind aprobarea Cerintelor minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal, pentru a proteja datele cu caracter personal.

Noi nu vindem, schimbam sau inchiriem date cu caracter personal catre terti.

Acest site se adreseaza persoanelor adulte cu varsta de minim 18 ani.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, noi avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: comert on-line; reclama, marketing si publicitate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele personale, acestea fiind necesare in vederea incheierii formalitatilor privind livrarea si plata produselor comandate (dupa caz).

Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru presupune acceptarea termenilor si conditiilor astfel incat va asumati orice nerespectare a acestora

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

Ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului precum si termenii si conditiile, fara nicio notificare prealabila. Dumneavoastra sunteti obligat/a ca periodic sa recititi termenii si conditiile.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.localhost/long, www.longxuan.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din „Termenii si conditii”, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre client

Restaurant Long Xuan  nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.

Unele dintre produsele noastre contin ingrediente alergene cum ar fi gluten, oua si produse derivate, soia si produse derivate, seminte de susan si produse derivate, crustacee, arahide si produse derivate.

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

Modalitati de plata, Termene de livrare

Numerar – plata se efectueaza cash la primirea comezii.

Toate preturile sunt exprimate in lei si includ TVA. Preturile produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila, iar Restaurant Long Xuan nu isi asuma nici o responsabilitate asupra schimbarilor care ar putea surveni

Termenul de livrare al comenzilor este intre 45 min – 1h si 30  min de la confirmarea telefonica a comenzii de catre un angajat al firmei noastre. Termenul de livrare poate fi diferit in functie de numarul de comenzi aflate in lucru si de distanta fata de restaurant.

Verificati telefonic sau pe site dacă vă aflati în aria de livrare si care este comanda minimă pentru livrare în aria de livrare

Comanda minima

  • 60 RON Sector 3
  • 80 RON Sector 2, 4
  • 150 RON Sector 1, Sector 5, Sector 6, Ilfov
  • Indiferent de sector comanda minima este valabila pana la o distanta de maxim 7.99 km fata de restaurant
  • Pentru zonele aflate peste 8 km fata de restaurant nu facem livrari.
  • Distanta se calculeaza folosind sistemul GPS al unitatii

Livratorii pot oferi rest maxim 100 lei.

Drepturile de autor

Site-ul web www.localhost/long si www.longxuan.ro este proprietatea SC RESTAURANT LONG XUAN SRL, cu sediul social in Bucuresti, sector 3, Aleea Scolarilor nr. 14, bl.S14, ap.41,  inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr J40/11000/2008, cod unic de inregistrare 24090361,
SC RESTAURANT LONG XUAN SRL în calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului www.localhost/long si www.longxuan.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci când utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Continutul, informatiile, materialele, datele, textele, imaginile de pe site-ului nostru nu vor fi copiate, republicate, reproduse, transferate, afisate, distribuite, transmise, vandute sau modificate, decat cu acordul nostru scris.

Utilizarea site-ului nostru precum si accesul pe site nu va acorda nicio licenta sau drept de a utiliza continutul, informatiile, materialele, datele, textele si imaginile. Totodata, nu veti utiliza niciun dispozitiv automat sau manual pentru monitorizarea continutului, informatiilor, materialelor, datelor, textelor si imaginilor. Software-ul, aplicatiile si modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastra sau a partenerilor nostri. Nu se pot reproduce, crea lucrari derivate, deconstrui, dezasambla, decompila, vinde, inchiria, distribui, cesiona, transfera sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail.

0.0 lei0 produse